true

Find the best tutors and institutes for IELTS Coaching

Find Best IELTS Coaching classes

Please select a Category.

Please select a Locality.

No matching category found.

No matching Locality found.

Outside India?

GRAMMAR QUIZ

Shruti K.
22/01/2020 4 1
Choose the correct answer.

1   Austria, ________ is well-known for its mountains, is a very popular with ski-tourists.

  • A. that ,
  • B. which,
  • C. who
2. Which of the following is correctly punctuated?
  • A. Since I had too much cake, I felt sick.
  • B. Since I had too much cake I felt sick.
3. Which of the following is a dependent clause?
  • A. The dinner I had last night was pork.
  • B. Dinner last night was pork.
  • C. Last night we had pork for dinner.
4. He hadn’t got his time to talk, ___?
  • a. has he
  • b. hasn’t he
  • c. had he
5. I'd rather you ________ to me like that in front of the customers
  • A.didn't speak
  • B. not speak
  • C. weren't speaking
6. You won't forget to email those files, _______?
  • A. can you
  • B. won't you
  • C. will you
7. Which is a phrase?
  • A. They had a lot of fun.

  • B. A lot of fun.
  • C.  Last night they had a lot of fun.
8. He's been working there _______ ten years.
  • A. for
  • B. since
  • C. already
9. Children in India are ___ to attend school between the ages of 6 and 14.
  • a. requiring
  • b. require
  • c. required
  • d. requiring
10. The court ________ him to five years in prison.
  • A. sent
  • B. ordered
  • C. sentenced
4 Dislike
Follow 6

Please Enter a comment

Submit

Chiranjib C. | 04/02/2020

1-B, 2-A,3-A,4-C,5-B,6-C, 7- B,8-B, 9-C, 10- A. Please let me know if I am wrong at any place. Thank you.

3 0

Other Lessons for You

How to Get a Better at English
We are not improving our English language skills, because we're not practising it regularly. A few tips which would help you, heard of TED talks? Josh talks? Listen to it every day. I've been doing this...

Nimmy R. | 28 Apr

1 0
0

Five ways to not repeat the word
Many times while talking to strangers or the people we want to be polite with, we end up using the word “please” too often. So, here are some ways to avoid using “Please” while...

Indu S. | 17 Apr

0 0
0

How to Build Confidence to Speak Fluent English?
One of the critical requirements in today's fast-forwarding time is to Speak Fluent English, given English is the universally adapted Second Language! To be able to have a clear conversation in one's Friend...

Fatima M. | 30 Mar

0 1
0

How to Ace IELTS Writing
IELTS is the most popular and highest attempted English Proficiency Test required for Studying or Working Abroad.There are four sections- Reading, Writing, Speaking and Listening. Although the reading...

Soumita S. | 25 Mar

1 0
0

How to Initiate Your Speech: Multiple Expressions & Phrases Used Worldwide
COMMUNICATION SKILL: Day-1 How to Initiate/ Your Sentences/ Speech: Sentence Starter In an informal conversation where people express their opinion: I would say…………………… ...

Shyam Kumar | 01/12/2020

2 0
0
X

Looking for IELTS Coaching Classes?

Find best tutors for IELTS Coaching Classes by posting a requirement.

  • Post a learning requirement
  • Get customized responses
  • Compare and select the best

Looking for IELTS Coaching Classes?

Find best IELTS Coaching Classes in your locality on UrbanPro

Post your learning requirement

UrbanPro.com is India's largest network of most trusted tutors and institutes. Over 55 lakh students rely on UrbanPro.com, to fulfill their learning requirements across 1,000+ categories. Using UrbanPro.com, parents, and students can compare multiple Tutors and Institutes and choose the one that best suits their requirements. More than 7.5 lakh verified Tutors and Institutes are helping millions of students every day and growing their tutoring business on UrbanPro.com. Whether you are looking for a tutor to learn mathematics, a German language trainer to brush up your German language skills or an institute to upgrade your IT skills, we have got the best selection of Tutors and Training Institutes for you. Read more